Видео: Вардар - Горење (СЕХА, 05.09.2017)

Вардар ја продолжува серијата победи во СЕХА лигата и на домашен терен беше совладан тимот на Горење од Словенија со 32-19 (12-11). Ова беше прв натпревар на Вардар пред домашна публика во новата сезона во која бранат титули на четири фронта меѓу кои и во СЕХА лигата.

четврток, 7 Септември 2017 - 18:39