Вардар - Рајн Некар (видео, ЛШ - 18.11.2017)

Европскиот првак Вардар останува најдобар тим во лигата на шампионите и по 8. коло откако го победи Рајн Некар со 30-26(17-13).

понеделник, 20 ноември 2017 - 11:26