СЕХА - Видео: Вардар - Мешков (08.09.2017)

Во СЕХА Газпром лигата Вардар го победи Мешков во дербито на 3 коло, 31-23 (17-14) за задржување на првото место на табелата.

понеделник, 11 Септември 2017 - 14:53