Рајн Некар - Вардар (видео, 26.11.2017)

Вардар се врати со бод од гостувањето во Германија кај Рајн Некар, 21-21 и „црвено-црните“ остануваат лидери на табелата во А групата.

вторник, 28 ноември 2017 - 22:57