ПИК Сегед - Вардар (ЛШ, видео - 7.10.2017)

Продолжува серијата на Вардар во освојување бодови во лигата на шампионите, и од гостувањето во Сегед, Унгарија се враќаме со бод играјќи нерешено 26-26.

понеделник, 9 октомври 2017 - 12:17