Мешков - Вардар (видео, СЕХА - 30.10.2018)

Вардар во подмладен состав без главните играчи и тренерот во Белорусија го одигра натпреварот од СЕХА лигата. Бевме аутсајдери, но во дел од натпреварот покажавме дека и овие неискусни играчи со кои настапивме покажаа квалитет. Треба време и натпревари за да се стигне на посакуваното ниво. Вардар загуби со 20-35 (9-19).

петок, 2 ноември 2018 - 22:19