Highlights: Vardar 1961 vs Vojvodina

Вардар 1961 со победа ја почна новата 2021 година, во меч од СЕХА Газпром лигата. Во Скопје гостуваше Војводина, а резултатот е 25-21 за Вардар 1961.

четврток, 28 јануари 2021 - 22:53