Вардар-пионери

Состав за сезона 2017/2018

 

 

Лево крило: Христи Биковски, Мартин Игнов, Давид Олтовски, Даниел Митевски, Виктор Крстевски

Лев бек: Христијан Милошески, Кристијан Стојановски, Кристијан Ангелкоски, Благоја Мишоски

Централен бек: Мартин Карапалевски, Марио Миланов, Дино Еленин

Десно крило: Ален Ќосевски

Десен бек: Дарко Трајковски, Васе Наков

Пикер: Мартин Мајсторовски, Предраг Радуловиќ, Андреј Мицановски

Голмани: Брајан Петкоски, Филип Давитков, Александар Тушев

  Тренер: Слободан Чивлачки

  Помошник: Кристијан Грчевски

Координатор на машки младински селекции: Алексеј Растворцев