Вардар јуниор-младинци

Состав за сезона 2017/2018

 

 

Алек Чупетрески, Александар Нанов, Андреј Бојковски, Антониј Мисаилески, Благоја Антевски, Виктор Вељановски, Горјан Блажевски, Дамјан Јакимовски, Једис Јаховиќ, Јоаким Ангеловски, Небојша Василевски, Петар Тевдовски, Стефан Динев, Стојанче Симевски, Филип Камчев, Христијан Чакалиќ, Андреј Талески, Никола Хаџидимовски, Борис Илиевски.

 

  Тренер: Пепи Манасков

Координатор на машки младински селекции: Алексеј Рстворцев