Вардар јуниор

Состав за сезона 2017/2018

 

 

Андреј Петковски, Марко Кизиќ, Никола Кизиќ, Иван Димитриевски, Стефан Чакалиќ, Антонио Николовски, Марко Мишевски, Филип Стојменов, Дејан Кукуловски, Дамјан Трајковски, Стефан Крстевски, Стефан Трпчевски, Никола Димитров, Мартин Димов, Кристијан Лазов, Кристијан Атанасовски, Стефан Атанасовски, Тони Атанасовски, Кристијан Ангелковски, Никола Цветановски, Бојан Владимиров, Давид Гашовски

 

  Тренер: Стојан Петрушевски


  Помошник тренер: Аце Станковски

Физиотерапевт: Даниел Хочевар

Координатор на машки селекции: Алексеј Растворцев