Трофеи

РК Вардар Освоени трофеи

 

15 титули шампион на Македонија 1999, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021 и 2022

15 титули во Купот на Македонија 1997, 2000, 2001, 2003, 2004, 2007, 2008, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2021 и 2022

5 трофеи во СЕХА лига (2012, 2014, 2017, 2018, 2019) и е првиот тим со пет трофеи и три сезони по ред првак на СЕХА

2 трофеи Европски првак триумфирајќи на Ф4 турнирот во Келн 2016/2017 и 2018/2019

3 трофеи Супер куп на Македонија 2017, 2018 и 2019

Super Globe:  2017 и 2019 трето место