САЛА С.Ц. Јане Сандански

Голема спортска сала

Големата спортска сала Јане Сандански нуди услови за одржување на поголеми спортски настани, домашни и меѓународни натпревари,културни манифестации, концерти, митинзи и сл.Салата има капацитет од 6500 посетители.

Големата арена преставува спортски храм на нашите најуспешни ракометни и кошаркарски екипи во домашно и меѓународно натпреварување.

Контакти
Адреса: Асном Бр.1, Скопје, Р. Македонија

Телефон: +389 2 2400 075

contact@scjanesandanski.mk

 

Фитнес Центар - CYBEX

Фитнес центарот Cybex е најсовремено опремен во земјава. Опремен е со 10 TRX, степери, најсовремени циклони ARC, спинери, статични велосипеди, ленти за трчање, јажиња, препреки, скали, Bosu топки, балансери.

Тимот од врвни инструктори Марија Лојаница, Петар Баснарков, и Филип е постојано на располагање за демонстрација на вежбите и совети за исхрана и здрав живот.

Нивото на професионалноста и љубезноста на тимот, како и хигиената се на највисоко ниво.
Додека спортувате можете да уживате во внимателно одбрана музика која дополнително придонесува за уште поголема мотивација кај членовите на фитнес центарот.

Телефон за контакт: 071 235 841 (Одговорно лице Петар Баснарков)

fitness@scjanesandanski.mk