Вуко
Борозан

34

Датум на раѓање

сабота, 9 април 1994

Позиција

Лев бек

Тежина

105кг

Висина

203см

Екипа

Име Број Позиција
Андреј Петковски 99
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Дејан Милосављев 96
Голман
Даниел Ѓорѓевски 16
Голман
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Димитри Кисељев 50
Десен бек
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Владо Недановски 7
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Мартин Поповски 9
Десно крило