Тимур
Дибиров

31

Датум на раѓање

сабота, 30 јули 1983

Позиција

лево крило

Тежина

74кг

Висина

180см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Дејан Милосављев 96
Голман
Даниел Ѓорѓевски 16
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Андреј Петковски 99
Голман
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Грегор Оцвирк 8
Лев бек
Кристиан Дисингер 15
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Димитри Кисељев 50
Десен бек
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Владо Недановски 7
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Мартин Поповски 9
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило