Стојанче
Стоилов

5

Датум на раѓање

четврток, 30 април 1987

Позиција

Пикер

Тежина

110кг

Висина

191см

Екипа

Име Број Позиција
Мартин Томовски 12
Голман
Али Сафар 94
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Филип Талески 28
Лев бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Џереми Тото 22
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Јан Чувара 14
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило