Сергеи
Горбок

32

Датум на раѓање

сабота, 4 декември 1982

Позиција

Лев бек

Тежина

98кг

Висина

196см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Сташ Скубе 20
Среден бек
Кристиан Дисингер 15
Лев бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило