Робин
Кантегрел

77

Датум на раѓање

понеделник, 13 февруари 1995

Позиција

Голман

Висина

193см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Робин Кантегрел 77
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Ловро Јотиќ 18
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Марко Вујин 41
Десен бек
Јосип Векиќ 44
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Давид Гашоски 6
Пикер
Патрик Валчак 3
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило