Патрик
Валчак

3

Датум на раѓање

среда, 29 јули 1992

Позиција

Пикер

Висина

198см

Екипа

Име Број Позиција
Борко Ристовски 1
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Давид Гашоски 6
Пикер
Патрик Валчак 3
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило