Мијајло
Марсениќ

93

Датум на раѓање

вторник, 9 март 1993

Позиција

Пикер

Тежина

107кг

Висина

202см

Екипа

Име Број Позиција
Петре Ангелов 26
Голман
Страхиња Милиќ 12
Голман
Арпад Штербик 1
Голман
Лука Циндриќ 25
Среден бек
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Александар Деревен 17
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Илија Абутовиќ 20
Лев бек
Жоан Кањељас 21
Лев бек
Хорхе Македа 15
Десен бек
Алекс Душебаев 19
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Мијајло Марсениќ 93
Пикер
Фереира Мораес Рожерио 13
Пикер
Тимур Дибиров 31
Left Wing
Владо Недановски 7
Left Wing
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило