Мартин
Карапалевски

11

Датум на раѓање

сабота, 11 март 2000

Позиција

Среден бек

Тежина

82кг

Висина

178см

Екипа

Име Број Позиција
Васил Гогов 99
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Али Сафар 94
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Анте Гаџа 24
Среден бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Џереми Тото 22
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило