Марко
Вујин

41

Датум на раѓање

петок, 7 декември 1984

Позиција

Десен бек

Тежина

104кг

Висина

199см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Робин Кантегрел 77
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Ловро Јотиќ 18
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Марко Вујин 41
Десен бек
Јосип Векиќ 44
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Давид Гашоски 6
Пикер
Патрик Валчак 3
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило