Марко
Кизиќ

98

Датум на раѓање

понеделник, 22 јануари 2001

Позиција

Голман

Тежина

89кг

Висина

190см

Екипа

Име Број Позиција
Васил Гогов 99
Голман
Борко Ристовски 16
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Артурс Кугис 92
Голман
Сташ Скубе 20
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Дејан Кукуловски 7
Лев бек
Сергеј Горбок 32
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Жозе Толедо 29
Десен бек
Сергеј Горпишин 87
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Давид Гашоски 9
Пикер
Домен Сикошек Пелко 14
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило