Лука
Циндриќ

25

Датум на раѓање

понеделник, 5 јули 1993

Позиција

Среден бек

Тежина

89кг

Висина

185см

Екипа

Име Број Позиција
Страхиња Милиќ 12
Голман
Арпад Штербик 1
Голман
Петре Ангелов 26
Голман
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Лука Циндриќ 25
Среден бек
Илија Абутовиќ 20
Лев бек
Жоан Кањељас 21
Лев бек
Александар Деревен 17
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Хорхе Македа 15
Десен бек
Алекс Душебаев 19
Десен бек
Мијајло Марсениќ 93
Пикер
Фереира Мораес Рожерио 13
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Владо Недановски 7
Left Wing
Тимур Дибиров 31
Left Wing
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило