Кристијан
Дисингер

15

Датум на раѓање

петок, 15 ноември 1991

Позиција

Лев бек

Тежина

102кг

Висина

202см

Екипа

Име Број Позиција
Артурс Кугис 92
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Павел Атман 19
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Дејан Кукуловски 7
Лев бек
Сергеј Горбок 32
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Хозе Толедо 29
Десен бек
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Сергеј Горпишин 87
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Давид Гашоски 9
Пикер
Домен Сикошек Пелко 14
Пикер
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило