Калифа
Гедбан

22

Позиција

Голман

Висина

200см

Екипа

Име Број Позиција
Даниел Ѓорѓевски 16
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Андреј Петковски 99
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Дејан Милосављев 96
Голман
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Грегор Оцвирк 8
Лев бек
Димитри Кисељев 50
Десен бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Владо Недановски 7
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Мартин Поповски 9
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило