Јан
Чувара

14

Датум на раѓање

среда, 18 октомври 1995

Позиција

лево крило

Тежина

85кг

Висина

184см

Екипа

Име Број Позиција
Васил Гогов 99
Голман
Али Сафар 94
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Џереми Тото 22
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило