Иван
Чупиќ

27

Датум на раѓање

четврток, 27 март 1986

Позиција

Десно крило

Тежина

78кг

Висина

178см

Екипа

Име Број Позиција
Андреј Петковски 99
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Дејан Милосављев 96
Голман
Сташ Скубе 20
Среден бек
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Кристиан Дисингер 15
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Димитри Кисељев 50
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Владо Недановски 7
лево крило
Мартин Поповски 9
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило