Грегор
Оцвирк

8

Датум на раѓање

сабота, 5 декември 1998

Позиција

Лев бек

Тежина

80кг

Висина

182см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Дејан Милосављев 96
Голман
Даниел Ѓорѓевски 16
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Андреј Петковски 99
Голман
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Грегор Оцвирк 8
Лев бек
Кристиан Дисингер 15
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Сергеи Горбок 32
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Димитри Кисељев 50
Десен бек
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Владо Недановски 7
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Мартин Поповски 9
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило