Гоце
Георгиевски

9

Датум на раѓање

четврток, 12 февруари 1987

Позиција

Десно крило

Тежина

75кг

Висина

185см

Екипа

Име Број Позиција
Борко Ристовски 1
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Али Сафар 94
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Џереми Тото 22
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило