Филип
Талески

28

Датум на раѓање

четврток, 28 март 1996

Позиција

Лев бек

Тежина

86кг

Висина

200см

Екипа

Име Број Позиција
Васил Гогов 99
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Али Сафар 94
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Анте Гаџа 24
Среден бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Џереми Тото 22
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило