Дејан
Манасков

3

Датум на раѓање

среда, 26 август 1992

Позиција

лево крило

Висина

181см

Екипа

Име Број Позиција
Борко Ристовски 1
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Филип Талески 28
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Јоел Куни Моралес 8
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Јан Чувара 14
лево крило
Дејан Манасков 3
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило