Дејан
Кукуловски

7

Датум на раѓање

понеделник, 17 август 1998

Позиција

Лев бек

Тежина

97кг

Висина

194см

Екипа

Име Број Позиција
Марко Кизиќ 98
Голман
Калифа Гедбан 22
Голман
Артурс Кугис 92
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Павел Атман 19
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Сергеј Горбок 32
Лев бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Дејан Кукуловски 7
Лев бек
Жозе Толедо 29
Десен бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Сергеј Горпишин 87
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Давид Гашоски 9
Пикер
Домен Сикошек Пелко 14
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило