Давид
Савревски

21

Датум на раѓање

недела, 16 јуни 2002

Позиција

Десен бек

Тежина

103кг

Висина

199см

Екипа

Име Број Позиција
Мартин Томовски 12
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Али Сафар 94
Голман
Анте Гаџа 24
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Едуардо Гурбиндо 18
Десен бек
Џереми Тото 22
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило