Даниил
Шишкарев

33

Датум на раѓање

среда, 6 јули 1988

Позиција

Десно крило

Тежина

85кг

Висина

190см

Екипа

Име Број Позиција
Арпад Штербик 1
Голман
Страхиња Милиќ 12
Голман
Даниел Ѓорѓевски 16
Голман
Лука Циндриќ 25
Среден бек
Јања Војводиќ 37
Среден бек
Игор Карачиќ 18
Среден бек
Вуко Борозан 34
Лев бек
Жоан Кањељас 21
Лев бек
Илија Абутовиќ 20
Лев бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Хорхе Македа 15
Десен бек
Мијајло Марсениќ 93
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Фереира Мораеш Рожерио 13
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Владо Недановски 7
лево крило
Тоше Ончев 77
лево крило
Мартин Поповски 9
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило