Борко
Ристовски

1

Датум на раѓање

вторник, 2 ноември 1982

Позиција

Голман

Висина

190см

Екипа

Име Број Позиција
Васил Гогов 99
Голман
Мартин Томовски 12
Голман
Али Сафар 94
Голман
Борко Ристовски 1
Голман
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Стефан Крстевски 33
Среден бек
Анте Гаџа 24
Среден бек
Анте Кудуз 47
Лев бек
Филип Талески 28
Лев бек
Оливие Њокас 6
Лев бек
Бакари Диало 13
Лев бек
Марко Мишевски 97
Лев бек
Кевин Њокас 10
Десен бек
Јоел Куни Моралес 44
Десен бек
Давид Савревски 21
Десен бек
Томислав Јагуриновски 4
Десен бек
Џереми Тото 22
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Патрик Валчак 7
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Тимур Дибиров 31
лево крило
Јан Чувара 14
лево крило
Дарко Ѓукиќ 45
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило
Гоце Георгиевски 9
Десно крило