Артурс
Кугис

92

Датум на раѓање

петок, 17 јули 1992

Позиција

Голман

Тежина

110кг

Висина

194см

Екипа

Име Број Позиција
Калифа Гедбан 22
Голман
Артурс Кугис 92
Голман
Васил Гогов 99
Голман
Марко Кизиќ 98
Голман
Павел Атман 19
Среден бек
Сташ Скубе 20
Среден бек
Мартин Карапалевски 11
Среден бек
Сергеј Горбок 32
Лев бек
Кристијан Дисингер 15
Лев бек
Дејан Кукуловски 7
Лев бек
Хозе Толедо 29
Десен бек
Даинис Криштопанс 10
Десен бек
Давид Гашоски 9
Пикер
Домен Сикошек Пелко 14
Пикер
Стефан Атанасовски 55
Пикер
Стојанче Стоилов 5
Пикер
Сергеј Горпишин 87
Пикер
Глеб Калараш 21
Пикер
Димитар Димитриоски 8
лево крило
Тимур Дибиров 31
лево крило
Иван Чупиќ 27
Десно крило
Даниил Шишкарев 33
Десно крило
Ален Ќосевски 77
Десно крило