Вести

Освоивме бод со Порто - можевме и да победиме

Само 33 секунди не делеа од победа во дуелот со Порто во ЕХФ лигата на шампионите, но несреќно примениот гол во последните секунди беше таличен за гостите кои заминуваа од Скопје со реми, 25-25.

Процедура за акредитирање: Вардар 1961 - Порто

* акредитирање директно во клуб најдоцна до вторник, 20.10.2020
* присуство на ограничен број новинари на трибина – вкупно 12
* ограничен број фотографи позади головите (вкупно 8)
* задолжително пополнување листа со податоци за Ковид-19
*...