Замена на ваучерите со пластифицирани сезонски билети

Сите кои купиле сезонски билети за натпреварите на РК Вардар ќе можат да извршат замена на ваучерите со пластифицирани картички.

Замената ќе почне денеска пред почетокот на натпреварот со Мешков на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" до почетокот на натпреварот.

Замената може да се изврши и секој ден во продавницата на КупиКартиЗаСе што се наоѓа во ГТЦ во Скопје.

Продажбата на билетите ќе се врши:
Онлајн на www.kupikartizase.com
и на сите продажни места на ККЗС низ Македонија (https://www.kupikartizase.com/Home/SalesLocations).

 

 

среда, 22 Септември 2021 - 18:28

Share on Facebook