Успешно опериран Жозе Толедо

Десниот бек на Вардар, Жозе Толедо денеска имаше операција на коленото. Со цел што побрзо да се врати во екипата беше решено овој оперативен зафат да биде извршен сега.

Се работи за отстранување на проблемите што досега ги имаше Толедо со десното колено и менискусот.

По извршената контрола ќе се знае и колку време ќе биде потребно за враќање на теренот.

петок, 16 август 2019 - 14:11