УПИСИ - Биди дел од Вардар

Ракометниот клуб Вардар врши упис во млади категории - родени 2008/2009 и помлади кои сакаат да бидат дел од пинерската екипа.

Сите заинтересирани треба да се пријават и да ги остават следните информации:
* датум на раѓање
* висина
* тежина
* колку години тренирате
* дали и каде сте тренирале досега

Пријавувањето се врши на contact@rkvardar1961.com

Сите пријавени ќе бидат контактирани за натамошни детали.

Селекцијата ќе биде извршена во средината на август.
Тренинзите на пионерската екипа ќе бидат во СЦ „Јане Сандански".

 

вторник, 31 мај 2022 - 15:13

Share on Facebook