Среќна Нова 2020

Во новата 2020 година на сите наши навивачи, симпатизери и спортисти им посакуваме многу здравје, среќа и успех.

Да се радуваме заедно на нови успеси.

Среќна Нова 2020!

среда, 1 јануари 2020 - 13:03