Среќен роденден Вуко!

Нашиот лев бек Вуко Борозан денеска го прославува својот 25 роденден.
На Вуко му посакуваме многу здравје и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Вуко!

вторник, 9 април 2019 - 10:34