Среќен роденден Столе!

Нашиот капитен Стојанче Стоилов денеска го прославува својот 33 роденден.

На Столе му поскакуваме многу здравје, среќа и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Столе!

четврток, 30 април 2020 - 13:08