Среќен роденден Столе

Нашиот капитен Стојанче Стоилов денеска го прославува својот 32 роденден.

На Стоилов му посакуваме многу здравје, среќа и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Столе!

вторник, 30 април 2019 - 09:22