Среќен роденден Сергеј

Нашиот лев бек Сергеј Горбок денеска го прославува својот 36 роденден.

На Горбок му посакуваме се најдобро во животот и кариерата.

Среќен роденден Сергеј!

вторник, 4 декември 2018 - 08:30