Среќен роденден Рожерио!

Нашиот пивотмен Рожерио Мораеш денеска го прославува својот 25-ти роденден.

На Рожерио му посакуваме многу успех и среќа во животот и кариерата.

Среќен роденден Рожерио!

петок, 11 јануари 2019 - 09:47