Среќен роденден Рожерио

Нашиот пивотмен Рожерио Мораеш денеска го слави својот 24 роденден

На Рожерио му посакуваме многу здравје и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Рожерио

четврток, 11 јануари 2018 - 08:31