Среќен роденден Роберто!

Нашиот тренер Роберто Парондо денеска го прославува својот 39 роденден.

На Роберто му посакуваме многу успех и среќа во животот и кариерата.

Среќен роденден Роберто!.

сабота, 12 јануари 2019 - 09:00