Среќен роденден Марко!

Нашиот голман Марко Кизиќ денеска го прославува својот 19 роденден.

На Марко му посакуваме многу среќа, успех и здравје.

Среќен роденден Марко!

среда, 22 јануари 2020 - 12:22