Среќен роденден Калифа

Нашиот голман Калифа Гедбан денеска го прославува својот 23 роденден.

На Калифа му посакуваме многу здравје, среќа и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Калифа!

вторник, 26 ноември 2019 - 10:42